
Hemma på Klev

"Be a local"
Mat & Dryck
Vår filosofi är närproducerat med färska, hållbara råvaror som vi lagar från grunden.
Ofta vårt eget lammkött med tillbehör från producenter vi känner.
Inget krångel eller onödiga tillsatser, och som en berömd kock en gång sa "riktig mat har inte ingredienser, riktig mat är ingrediensen"
Öppettide
Torsdag 23 juni
Bärs & Burgare i bersån
från kl 17 till sent
Fredag - Midsommarafton
Lördag - MIdsommardagen
Kolgrillsbakad pizza
i Trädgårdsrestaurangen
från 14 till sent
Torsdag 30 Juni
Bärs & Burgare i bersån
från kl 17 till sent
Fredag 1 Juli
Kolgrillsbakad pizza
från kl 17 till sent
Lördag 2 Juli
från kl 18 till sent
3-rätters meny
Förrätt: Gazpacho
Snitzel med rostad potatis
Dessert: Creme brulée
Boka ditt bord med ett sms till
070-605 22 64
Vi ses på Klev



